Win de
WPMagazines Award

Elke publicatie is de moeite waard, Of het nu gaat om een jaarverslag, nieuwsbrief, de nieuwste brochures of zelfs je de vertaling van je glossy naar online. Je hebt je doel gesteld, de redactievergaderingen zijn gevoerd, content is verzameld, design nogmaals aangepast en de puntjes op i gezet, mobile check gedaan. Een kop koffie en dan ga je live en volg je de analytics.

 

Trots

Dat jij trots bent op de publicatie met WPMagazines mag duidelijk zijn en als de cijfers ook nog eens onderstrepen dat het gewaardeerd wordt kun je niet meer stuk. Dit wil je laten zien!

WPMpodium

Wij bieden je nu het podium om je publicatie naar een groter publiek te brengen en te laten zien waarom jij en je team zich kan meten met de creatieve top op het digitale publishing vlak met WPMagazines.

Hoe werkt het?

Er wordt een voorselectie van 21 publicaties gemaakt vanuit alle (publieke) WPMagazines. Deze worden beoordeeld op stijl, vernieuwing, content en waardering. 

De top 5 wordt door een onafhankelijke vakkundige jury beoordeeld en middels een puntentelling/stemming zal het eind dit jaar de eerste WPMagazines award worden uitgereikt aan het beste WPMagazine.

Waarom een WPMagazines Award?

Meedoen is belangrijker dan winnen? Natuurlijk! Alles draait om te leren van elkaar, inspiratie voor de volgende publicatie, maar als je dan uiteindelijk de award op je prijzenkast zet, is het toch wel even fijn. 

Olympische gedachte

Meedoen is belangrijker dan winnen? Natuurlijk! alles draait om te leren van elkaar, inspiratie voor de volgende, maar als je dan uiteindelijk de award op je prijzenkast zet, is het toch wel even fijn.

Juryleden

Oh en die jury, wie weet ben jij dat wel als partner van WPMagazines? Wie kan nu namelijk een publicatie beter beoordelen dan degene die er mee werkt?

Met WPMagazines maak je online publicaties die je merk en doelgroep moeiteloos met elkaar verbinden.

Gun jouw WPMagazine de spotlights en ga voor het podium.

Schrijf je magazine in en maak kans op het WPM award!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met Willy Mooren.

"*" geeft vereiste velden aan

Je bent in goed gezelschap

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.