Studentenkorting

Students can now get a 50% discount on an yearly Unlimited licence with WPMagazines.

Who can make use of this discount?

Students and study associations who want to publish articles and magazines using WPMagazines, a professional online publishing platform.

Why a special student discount?

A study is already an investment, as we all know. Including how nice it feels to be supported in such an endeavour.

Students are the professionals of the future, and WPMagazines wants to support and help improve communication between students, as well as between students and their future work environment.

Under the motto to connect and improve, we strive to translate insights in reading habits into advice to make following publications better with a greater reach.

How do we plan on doing that?

Tools, such as Google Analytics, Piwik and Hotjar, allow us to trace reader behaviours. This makes it possible for us to see why a publication has a better score than another; allowing us to make changes to content and its order, call to actions, etc.

Voorwaarden

There is a simple requirement linked to this discount; namely a citation in the colophon with hyperlink to our publication platform WPMagazines and DutchGirafe | Digital Creatives.

Interactie

Een online magazine met een poll, met een directe link naar webshops of social media, een interactieve puzzel… het kan allemaal met WPMagazines.

In beweging

Wil je bewegend beeld integreren in het magazine? Geen probleem. Levendige interviews hoef je niet alleen te lezen, je kunt ze ook horen. Videoclips en animaties illustreren een rubriek. Alle ruimte voor creativiteit!

Duurzaam

Een magazine drukken, in dikke stapels transporteren en dan laten verspreiden: hoe duurzaam is dat? Een online magazine heeft een lage impact op het milieu. Bovendien: of je er nu 10.000 verstuurt, of 50.000 – dat maakt qua kosten en milieu-impact niet uit.

Expert in online magazines

WPMagazines ontwikkelt al jaren online magazines voor verschillende klanten, elk met een totaal eigen look & feel.

 • Online magazine

  Incasu magazine

  Studentenvereniging JFV Groningen zet WPMagazines in om verschillende edities van het In Casu magazine en programma- en informatieboekjes per jaar te publiceren.

 • Online magazine

  Ouranostra magazine

  Deze editie begint met een artikel van de hand van gastschrijver Bart Blokker, waarin hij de bestuursrechtelijke aanpak van fraude – zoals gebeurt bij de toeslagenaffaire – afzet tegen de aanpak langs strafrechtelijke weg.

 • Online magazine

  De Juncto magazine

  De Juncto is het online magazine van het departement Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht. De Juridische Studenten Vereniging te Utrecht brengt viermaal per jaar het online magazine de Juncto uit.

  Iedereen kan werken met WPMagazines

  Werken met WPMagazines is geschikt voor iedereen, of je nou een professional met kennis van WordPress bent, of niet. Bij een licentie geven we je een training om je wegwijs te maken en de belangrijkste tips & tricks met je te delen.

  Samen sterk

  Je kunt – op basis van onze templates – een ontwerp aanleveren, waarna wij de templates voor je bouwen in ons platform WPMagazines.

  Deze templates gebruik je onbeperkt voor je eerste én alle volgende publicaties.

  Zelf aan de slag

  Wil je zelf met het ontwerp en de bouw aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Met behulp van de gratis templates in onze templatebibliotheek ben je snel op weg

  Geen tijd of skills om het zelf te doen?
  Richt jij je volledig op de inhoud, en besteed het vormgeven en bouwen van je jaarverslag volledig uit aan Dutch Giraffe Digital Creatives. We starten samen, waarna wij – op basis van een deel van de content – aan de slag gaan met een concept. Na jullie akkoord vertalen we dat naar de verschillende pagina’s van het jaarverslag, en die bouwen we op in WPMagazines. Na onze kosteloze training zet je zelf de puntjes op de i.

  Want to get started with our student discount?

  Reach out to Willy Mooren.

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.